U bent hier > Home  >  Over ND Design

Over ND Design

ND design is een firma die zich al jaren toegelegd in het leveren aan de auto branche, van kentekenplaathouders met en zonder bedrukking tot en met het leveren van pasklare serie oplossingen voor de automobiel importeur.

Met gepaste trots kunnen wij stellen het grootste assortiment kentekenplaathouders te voeren waarbij de meeste modellen uit onze eigen matrijzen komen. Ons hoofdkantoor en de productie zijn gevestigd in Elst (Gld).

nd1.jpgnd-pand1.jpg

Met de uitgebreide kennis die wij in huis hebben samen met de contacten in binnen- en buitenland zijn wij in staat om de auto-importeur pasklare oplossingen te bieden voor kleine dan wel grotere series voor hun specifieke doelgroep. Ook voor importeurs op Europees niveau zijn wij een graag geziene partner en zijn in staat keer op keer kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs te leveren. Kwaliteit hebben wij dan ook hoog in ons vaandel staan. Vernieuwen en innoveren samen met de fabrikanten waar wij mee samenwerken is voor allen van groot belang.

Ons gehele leverings programma wordt uitsluitend en alleen in Europa gefabriceerd. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit garanderen en zorgen voorkorte levertijden.

nd-pand.jpgnd2.jpg
  • 2525 jaar ervaring
  • pricetagScherp geprijsd
  • afspraakAfspraak = afspraak
  • keuzeRuime keuze

Showroom Elst